Villa Vemork

Calm + Captivating

Scroll ned

Lokasjon
Sandnes
Type prosjekt
Penthouse

Eierne, et vidunderlig og aktivt ektepar fra området, ønsket å flytte fra en stor enebolig til en mer vedlikeholdsfri leilighet som likevel var tett på byens livlige tilbud og aktiviteter.

Leiligheten har enestående utsikt fra alle fire sider, noe som er en sjelden kvalitet i dagens leiligheter. Nesten alle oppholdsrom har dagslys inn fra to sider. Midt i leiligheten ligger rom som ikke har samme behov for dagslys, men som danner en rolig kjerne sentret i planløsningen. Denne kjernen er kledt med lyst treverk og integrert med vakre designelementer som kjøkken, peis og garderobeskap for å fremheve den som et fokalpunkt i løsningen.

Gangsonene rundt kjernen er romslige og åpne, uten dører som stenger, slik at dagslyset kan strømme gjennom leiligheten fra alle sider, og man unngår en opplevelse av trange korridorer. Elementer som kommoder og små nisjer er diskret integrert.

På den ene siden av leiligheten finner man gjestesuiten med tilhørende bad, mens master suiten med hovedbadet ligger på den andre siden. Kjøkkenet og stuen utgjør en åpen løsning og har direkte tilgang til terrassen.

I prosjektet er det brukt naturlige og varme materialer. Dørene er spesialdesignet og utgjør et viktig designelement. I denne leiligheten skaper de gjentagende linjene og integreringen av naturlige materialer en rytme og harmoni som ikke bare er visuelt tiltalende, men også skaper en god atmosfære.

'Arkitektur er en harmonisk blanding av funksjon og form.' – Frank Lloyd Writgh.

Beliggende i den fortryllende kystbyen Sandnes, på Norges vestkyst, fremstår denne leiligheten som en vakker oase i et etablert villaområde. Denne eksklusive enheten er en av tre i en leilighetsvilla og troner på toppen av den forseggjorte bygningen. Arkitekt Per Aase har formet stedet med intensjonen om å skape nære bånd mellom beboerne, og fra denne residensen kan beboerne nyte en spektakulær utsikt over Sandnes by.

No items found.
No items found.
Villa Vemork

Villa Vemork

1

Neste prosjekt

Nils Juels gate

Nils Juels gate

2

Neste prosjekt

Consulens Brygge 2

Consulens Brygge 2

4

Neste prosjekt

Consulens Brygge 1

Consulens Brygge 1

3

Neste prosjekt

Leilighet Ledaal park

Leilighet Ledaal park

7

Neste prosjekt

Hytte Sirdal

Hytte Sirdal

6

Neste prosjekt

Leilighet Bryne

Leilighet Bryne

5

Neste prosjekt