Consulens Brygge 1

Recreation + Rhythm

Scroll ned

Lokasjon
Stavanger
Type prosjekt
Penthouse

Rommene og sonene i leiligheten er planlagt for å skape meningsfulle opplevelser for de som skal bo her, og gi en god ramme rundt hverdagen.

For meg er det viktig å skape interiør og rom tilpasset vår daglige livsstil. Kjøkkenet er designet med omtanke for de store hendelsene i livet der det er ønskelig å invitere mange venner og familie rundt spisebordet. Samtidig har det også en intim sittealkove foran utsikten, perfekt for å nyte morgenkaffen når man er alene. Den vakre terrassen utenfor har kasser med friske urter som oppleves som en del av sittealkoven inne.

Alle sonene i Consulens brygge henvender seg mot utsikten. Nærhet til natur har en betydelig innvirkning på hvordan vi føler oss. Jeg har orientert interiøret i leiligheten slik at det hører sammen med naturen utenfor, uten noe som stenger for utsikten. Utsikten endrer seg med årstidene og værforholdene og tilfører en levende, dynamisk atmosfære innendørs.

Jeg har dyp respekt for materialenes iboende kvaliteter og deres evne til å påvirke opplevelsen av et rom. Det har sin egen estetisk verdi. I leiligheten har jeg foreslått materialer som stein, tre og metaller. Materialers taktile og visuelle kvalitet er viktig, samt hvordan de endrer seg over tid i samspill med dagslys, vær og årstider. I Consulens brygge har jeg latt materialene skape en kontinuitet og rytme der de gjentar seg i ulike varianter gjennom leiligheten. Vegger, himlinger og alkover i tre gir en naturlig og tidløs base. Innslag av stein som marmor tilfører det lille ekstra.

Jeg legger også vekt på sanselige ting som vi ikke kan se, som for eksempel god akustikk. Myke materialer og vakre gardiner som henger til gulvet. Alt er viktig for å skape harmoni i den totale opplevelsen.

Leiligheten befinner seg i anerkjente Consulens Brygge, et boligprosjekt helt ved vannkanten i Stavanger med en fantastisk utsikt over fjorden. Leiligheten vil være tilgjengelig for salg fra høsten 2023 og strekker seg over 240 kvadratmeter, fordelt over 2 etasjer.

No items found.
No items found.
Villa Vemork

Villa Vemork

1

Neste prosjekt

Nils Juels gate

Nils Juels gate

2

Neste prosjekt

Consulens Brygge 2

Consulens Brygge 2

4

Neste prosjekt

Consulens Brygge 1

Consulens Brygge 1

3

Neste prosjekt

Leilighet Ledaal park

Leilighet Ledaal park

7

Neste prosjekt

Hytte Sirdal

Hytte Sirdal

6

Neste prosjekt

Leilighet Bryne

Leilighet Bryne

5

Neste prosjekt